Reserveren

REGELS TIJDENS CORONA
Wat fijn dat u wilt langskomen! 

In verband met de Corona regels kunnen wij maximaal 68 personen tegelijk binnen laten.

Vandaar dat reserveren verplicht is, dit mag ook ter plekke aan de deur maar vol=vol.

U kunt alleen op de hele uren reserveren en met max 2 personen per pool/snooker tafel.  ( bv van 19:00 uur tot 20:00 uur , 19:30 uur kan dus niet)   Geef aan met hoeveel personen, waar u voor wilt reserveren (pool,snooker,dart, iets drinken etc), en van hoe laat tot hoe laat.

We hebben 2 pool tafels die geschikt zijn voor 4 personen uit 1 huishouden . Als er ruimte is kunt u ook met  3 personen op deze tafels spelen als u niet uit 1 huishouden komt. 

Ook voor de dartborden moet u nu reserveren met een max van 2 personen per bord. 

Let op! reserveer voor de tijd dat u binnen wilt zijn! Stel u wilt 2 uur poolen maar daarna wilt u nog even een drankje drinken of een potje darten als daar ruimte voor is, reserveer dan voor bv 3 uur. Mocht er ruimte zijn dan kunt u vragen of u langer kunt blijven. ( korter mag natuurlijk altijd)

Kom op tijd ! 15 minuten of langer te laat ( zonder telefonisch bericht) dan vervalt u reservering en kunnen we u helaas niet meer binnen laten. 

Er kan max 1 persoon tegelijk naar het toilet per toilet groep.  Wij hebben 1 heren toilet, 1 dames toilet en 1 mindervalide toilet. Ga niet voor het toilet in de wachtrij staan maar blijf bij u tafel. 

Hou ten alle tijden de 1,5 meter in acht.  Zitten is de regel in de horeca! (Ook op het terras) Dus als 1 persoon aan de tafel/bord staat dan zit de andere persoon op een stoel. Hier zullen wij streng op handhaven. 

Wij lopen rond om uw bestellingen op te nemen , wij nemen geen bestellingen aan aan de bar, om het lopen van onze gasten zoveel mogelijk te voorkomen. Geef ons de 1,5 meter ruimte!  Frisdranken serveren wij in het flesje met een rietje en u heeft de keus om bier en mix drankjes uit een glas te drinken of uit een plastic beker . 

Natuurlijk nemen wij extra hygiene maatregelen , vragen bij binnenkomst naar uw gezondheid en zullen wij er alles aan doen om uw gezondheid te bewaken. 

Houdt u zich alstublieft aan de regels anders moeten wij binnen de kortste keren de deuren weer sluiten!    

Mocht u zich niet kunnen vinden in de regels ,dan is het misschien beter om nog even te wachten met langskomen totdat alle regels weer wat soepeler worden.

We hopen, ondanks alle beperkende regels ,dat u een fijne en ontspannen tijd bij ons heeft!!

     

WhatsApp chat
  Whatsapp (makkelijkste manier) 0299 – 240051 . Alleen voor berichten. 

Email

info@snookerpoolpurmerend.nl

Telefoon

0299-471579 (alleen tijdens openingstijden)

adres

Beemsterburgwal 20, 1441KB, Purmerend